Droger, droger & droger....

Varför vill man börja? Och varför fortsätter man? 
Jag snackar om knark. Och jag förstår inte varför vissa människor kan tycka det är en bra grej? Knark är bra liksom. Vafan så är det ju inte alls! Det är fan så tvärtom, det är ju sjukt farligt! Nu ska jag ta up det här med kändisar som knarkar. Människor som är kända knarkar, men varför gör dom det? Tycker dom att det är bra? Vill dom dö av överdos? Vill dom knarka för att alla andra gör det eller för att det är coolt? Tycker dom att det är jobbigt att vara känd? Eller söker dom kanske mer uppmärksamhet? Inte fan vet jag? Men jag tycker det är barnsligt, riktigt jävla barnsligt! Asså det påverkar verkligen människan så mycket. Knark förstör verkligen allt! Hälsan, utseende, vikt, och massa mer.  Tänkte ta och visa vad knark kan göra med en människa.
Ser ni hur vacker hon är? Eller jag mena var.. Är det inte självklart att en sån här vacker tjej ska börja ta droger? Jomenvisst är det sant, klart som f*n. 
Liksom kolla hur hon har förändrats på 2-5 år. 
Inte fint hur man ser ut efter asså. 
Så mitt tips är att absolut INTE börja med den där skiten! Inte ens pröva, inte ens det. För då kommer det bli mer till slut, och så kommer det hända er/dig en massa skit. Så snälla lyssna på mig och börja inte!! 
 
Varför jag gjorde det här inlägget kanske ni kommer undra över, men jag är verkligen så emot knark. Och att jag vill att ni också ska inse hur farligt det är. Och hur hemsk man ser ut efter ett tag av knarkande. 
För er som inte vet vem tjejen är så är det Lindsay Lohan 27 år. 
 
Mitt inlägg!!